Despre noi


Dacă sunteți în căutarea de piese de schimb, accesorii și consumabile pentru aparatura electronică sau electrocasnică și pregatirea/profesia dumneavoastră nu are nimic de-a face cu astfel de aparate, atunci vă aflați în locul potrivit!

Avem doar acest magazin virtual și desigur o relație foarte buna cu partenerul international care deține depozitul logistic din Germania de unde livrăm mărfurile direct la ușa dumneavoastră. Asta e ceea ce facem și, asta e tot ce facem!

Suntem specializați în piese de schimb, accesorii și consumabile pentru aparate electronice și electrocasnice mari si mici: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, congelatoare, frigidere, aragaze, cuptoare, televizoare, și multe alte aparate din bucătărie si din casă.

Cautați accesorii și piese de schimb pentru aparatura din baie, bucătărie, living sau atelier? Încercați-ne și nu vă vom dezamăgi!

  • Furnizăm piese de schimb originale pentru toate mărcile din Romania, cum ar fi: Philips, Arctic, Zanussi, AEG, Beko și multe, multe altele.
  • Furnizăm, de asemenea, multe piese de schimb alternative, de pe piața liberă, compatibile cu aparatele dumneavoastră, piese prin care puteți salva o mulțime de bani.
  • Desigur avem în ofertă si alte articole esențiale de uz casnic: prelungitoare, becuri, baterii, produse de curațenie și multe altele.

Cu o experiență de peste 10 ani în distribuția on-line a pieselor de schimb, am ajutat mii de cumpărători să prelugească viața aparatelor care le fac viața mai usoară în casă.

Scopul nostru este de a încuraja o atitudine de a “repara” și nu de a “înlocui”, o cultură prin care noi credem că repararea electrocasnicelor contribuie la un mediu înconjurător mai curat și care vă poate economisi o mulțime de bani în caz de defectare a aparatelor vitale din casă.