Cod Promo


Cod Promo este un cod cadou acordat clienților Dacsa WEB. Cu acesta, clienții pot beneficia de discount-uri prestabilite pentru fiecare produs sau categorie de produs în parte.
Perioada de valabilitate a Codului Promo este fixată și stabilită înainte de a se acorda clientului acest cod și intră în vigoare la data la care începe promoția pentru care se acordă Codul Promo, sau odată intrat în posesia clientului în cazurile în care se acordă individual.

Modul de utilizare a Codului Promo este cât se poate de simplu. Acesta trebuie introdus în momentul efectuarii comenzii pe site-ul www.dacsa.ro, in campul observații comandă din pagina de confirmare a comenzii. Imediat după trimitere comenzii veți primii un mail cu prețurile normale iar la procesarea comenzii de către operatorul nostru veți primii un nou mail cu preturile promoționale. După verificarea e-mailului de confirmare vă rugam sa ne transmte-ti acordul dumneavoastră prin replay.

Codul Promo se poate folosi de fiecare dată cand faci o comanda pe site-ul dacsa.ro cu condția ca acest cod sa fie în perioada lui de valabilitate. De fiecare data cand vei utiliza codul, vei beneficia de discouturile aferente, discounturi care se vor face cunoscute atunci când primesti Codul Promo.

La produsele pentru care, din diverse motive, Codul Promo nu se aplica, in detaliile produsului veti gasi afisat mesajul: “Acest produs nu beneficiaza de cod promo.”