Ce ne face diferiți?


Piese de schimb la preturi corecte

Înțelegem cât de frustrant poate fi când un aparat utilizat zilnic are o defecțiune.  Știm că este, de obicei, o cheltuială neasteptă, motiv pentru care ne străduim să vă aducem cea mai bună ofertă de preț.

Astăzi pe stoc în Germania ->  În trei zile la ușa ta

Noi credem că marimea contează, mai ales atunci când vine vorba despre disponibilitatea stocului.  De aceea partenerul german operează, pentru livrari în toată Europa, un centru logistic modern. Cu peste 100 000 de produse uzuale permanent pe stoc din cele circa 10 000 000 identificabile în baza de date, cu peste 10 000 mp spații de depozitare și sute de angajați care la 95% din comenzi asigură livrarea în aceeași  putem satisface la un înalt standard necesitățile cumparătorilor.

Piese de schimb originale de la mărci de top

Cei 30 de ani de experiență ai partenerului german pe piața europeană a pieselor de schimb, relațiile create cu mari producători si adaptarea portofoliului de produse la specificul Romaniei permite furnizarea de produse de la cei mai importanți actori ai pietei de aparatură electrocasnică: Siemens, Philips, Arctic, Beko, Samsung, LG și mulți alții. Avem deasemenea și o gamă largă de piese înlocuitoare de pe piața liberă, atent selectate și care asigură compatibilitate 100% cu modelele originle.

Comerț virtual pur

Credem în facilitățile noilor tehnologii informatice de aceea ne concentrăm exclusiv pe distribuirea on-line a pieselor de schimb. Nu avem magazin tradițional și astfel putem evita costuri: de chirie, stocuri si administrare ceea ce ne permite oferirea unui preț corect pentru produsele noastre.  Organizăm campanii de reduceri generale sau punctuale în beneficiul clienților fideli.

Taxa unică de livrare oriunde în Romania

Indiferent dacă locuiți la țară sau în marile orașe ale României asiguram exclusiv prin parteneriatul cu GLS livrarea comenzilor direct din Germania la ușa dumneavoastră la un tarif unic. Pentru comenzi semnificative taxa de transport devine 0.

Ajutor, sfaturi și sprijin la doar un click distanță

Identificarea pieselor de schimb sau repararea aparaturii electrocasnice poate părea confuză, cu toate acestea, de cele mai multe ori este mai simplu decât ați putea crede. Noi facem mai mult decât să vindem piese de schimb, vă sprijinim prin oferirea de documentații necesare identificării  acestora precum și cu sfaturi de montare.